Pulti

Izdelujemo in montiramo vse vrste kamnitih kuhinjskih pultov, od preprostih do kompleksnejših z izdelanim odcejalnikom ali koritom iz masivnega kamna. Za kopalnico vamp o meri izdelamo klasičen pult iz kamna debeline 2 ali 3 cm, izdelamo pa lahko tudi kad za prhanje, kopalno kad in umivalnik iz masivnega kamna.

Vsi izdelki so na voljo iz različnih vrst granite, marmorja, apnenca in drugega naravnega kamna. Površinska obdelava izdelkov se lahko razlikuje glede na videz in namen uporabe, najpogosteje pa je polirana, brušena, štokana ali krtačena. Ponudba vključuje celovito rešitev – od dobave materiala in izdelave do namestitve.

kamnoseštvo, nagrobniki, nagrobni spomeniki, stopnice, okenske police, dekorativni kamen, granit, klesanje, graviranje, kamnoseštvo novo mesto-kamnosestvo-meglic-pulti

Še posebno je naravni kamen dobrodošel v kuhinji in kopalnici, kjer vsak dan preživimo veliko časa. Obstojnost granita se bo tu še kako dobro izkazala, pulti v kuhinji ali kopalnici pa bodo dali občutek elegantne prefinjenosti in neuničljive uporabnosti. Je odličen toplotni prevodnik, zato v kombinaciji s talnim gretjem poskrbi za prijetno toplo ugodje v zimskih mesecih. Modne smernice se ne dotikajo tradicionalnosti kamna, zato se te opreme zlahka ne naveličamo. Menjava kuhinje ali kopalnice tako dolgo ne bo potrebna, ob obnovi pa se odlično ujame z vsakim novim elementom

Fotogalerija

Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu +386 41 391 670.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: peter.meglic@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KAMNOSEŠTVO MEGLIČ - PETER MEGLIČ S.P. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  NAŠE PREDNOSTI

  Nizka
  cena
  Kvalitetna
  izdelava
  Vrhunsko
  obdelovanje
  izdelkov
  Upoštevanje
  dogovorjenih
  rokov
  Hitra
  dobava