Police

V naši ponudbi boste našli izdelavo in namestitev polic iz različnih vrst  granite, marmorja, apnenca in drugega naravnega kamna.

Skrbna obdelava kamna, skladnega s prostorom ali vkomponiranega v naravo pri zunanjih izvedbah, z zaobljenimi robovi in z enostavnim čiščenjem in vzdrževanjem. Trpežnost kamna omogoča, da bodo vaše police brezčasne.

Za obloge zunanjih površin in fasad se uporablja granit ali za zunanjo uporabo primeren marmor, apnenec ali peščenjak. Za notranje obloge so primerni vsi naravni kamni, vendar jih moramo izbrati pravilno glede na namen in obremenitve. Površinska obdelava kamna se najpogosteje polira. Razlikuje se glede na videz in namen uporabe.

kamnoseštvo, nagrobniki, nagrobni spomeniki, stopnice, okenske police, dekorativni kamen, granit, klesanje, graviranje, kamnoseštvo novo mesto-kamnosestvo-meglic-police

Fotogalerija

Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu +386 41 391 670.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: peter.meglic@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KAMNOSEŠTVO MEGLIČ - PETER MEGLIČ S.P. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  NAŠE PREDNOSTI

  Nizka
  cena
  Kvalitetna
  izdelava
  Vrhunsko
  obdelovanje
  izdelkov
  Upoštevanje
  dogovorjenih
  rokov
  Hitra
  dobava