O podjetju

V družinskem podjetju Kamnoseštvo Peter Meglič s.p. se z obdelavo kamna ukvarja mo že preko 50 let.

Ukvarjamo se tudi z izdelavo nagrobnih spomenikov, nagrobnikov, pultov, stopnic, polic in vseh vrst gradbenih elementov in galanterijo iz kamna. Specializirani smo na področju ročnega klesanja črk.

Družinsko podjetje Kamnoseštvo Meglič je v zadovoljstvo velikega števila strank v slovenskem prostoru prisotno že 50 let. V delovanje podjetja je danes vključena že druga in tretja generacija družine Meglič. S tradicijo oblikovanja kamna je pričel kamnoseški mojster Otmar, ki se je posvečal predvsem izdelavi nagrobnih spomenikov in stopnišč.

meglic kamnoseštvo (20)
meglic kamnoseštvo (2)
meglic kamnoseštvo (21)

Kamen vam oblikujemo po vaših željah, v ponudbo podjetja pa je vključeno tudi svetovanje strokovnjakov iz različnih podjetij, ki našemu delu podajajo prvine arhitekture in industrijskega oblikovanja. V vseh letih delovanja se je posodabljal način obdelave marmorja in granita. Strokovna znanja, sodobne tehnologije in dolgoletne izkušnje so zagotovilo naših izdelkov.

Poleg granita in marmorja je v ponudbi zagotavljal tudi terac in venecianer. V skladu s povpraševanjem smo v ponudbo dodali tudi vse vrste granita iz uvoza, naravni in domači kamen ter tudi marmor po predhodnem dogovoru.

kamnoseštvo, nagrobniki, nagrobni spomeniki, stopnice, okenske police, dekorativni kamen, granit, klesanje, graviranje, kamnoseštvo novo mesto - meglic kamnoseštvo (15)
kamnoseštvo, nagrobniki, nagrobni spomeniki, stopnice, okenske police, dekorativni kamen, granit, klesanje, graviranje, kamnoseštvo novo mesto - meglic kamnoseštvo (15)
Želite stopiti v kontakt z nami? Pošljite nam BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE,
ali nas pokličite po telefonu +386 41 391 670.

  Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

  Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: peter.meglic@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo KAMNOSEŠTVO MEGLIČ - PETER MEGLIČ S.P. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.

  NAŠE PREDNOSTI

  Nizka
  cena
  Kvalitetna
  izdelava
  Vrhunsko
  obdelovanje
  izdelkov
  Upoštevanje
  dogovorjenih
  rokov
  Hitra
  dobava